Gardēžiem

26.mai
Pagatavojiet minestrone zupu ar lielu daudzumu dārzeņu un makaronu. Šīs vienkāršā, taču daudzpusīgā recepte ir lieliski piemērota vieglām pusdienām vai sātīgām vakariņām.
26.mai
Indijas riekstus bieži dēvē par riekstiem, bet botāniski tie tiek klasificēti kā sēklas, jo tie nāk no Indijas riekstu augļiem (ko sauc arī par kauleņiem). Kauleņi ir augļi, kas ir gaļīgi no ārpuses, bet satur čaumalu ar sēklu iekšpusē. Indijas augi pieder augu grupai, kas pazīstama kā anakardija, kurā ietilpst mango, etiķkoks un efeja, raksta bbcgoodfood.com.
26.mai
Šīs vienkāršās pusdienas ar zemu ogļhidrātu saturu ir ar dzelzi bagātiem dārzeņiem, kraukšķīgiem Indijas riekstiem un vistas gaļu. Pasniedziet ar iecienītākajiem tvaicētiem zaļumiem un koriandru.
25.mai
Redīsi ir vieni no visvairāk vasarā sētajiem augiem, un tie ir lieliski piemēroti audzēšanai kopā ar bērniem. Tie aug ātri un ir gatavi četras nedēļas pēc sēšanas. Raža noteikti jānovāc, tiklīdz redīsi ir pietiekami lieli, lai tos varētu ēst, jo tie ātri kļūst kokaini un nebaudāmi.
25.mai
Piparmētra uzlabo smadzeņu veselību un miega kvalitāti. Piparmētra sniedz labumu veselībai dažādos veidos, liecina eksperti un pētījumi, raksta realsimple.com.
24.mai
Māksliniece Gundega Rancāne ir arī Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolas direktore. Savā Facebook kontā viņa bieži publicē neordināru ēdienu receptes.
24.mai
Kā saasnojušie ķiploki atšķiras no parastajiem ķiplokiem un kā uzglabāt ķiplokus, lai samazinātu dīgšanas risku.
23.mai
Astrologi ir izvēlējušies katrai zodiaka zīmei piemērotāko vīna veidu. Oranžais vīns, Chardonnay, baltais un sarkanais maisījums, kāds vīns piestāv tavai zodiaka zīmei, vaicā unian.com.
23.mai
Šie zemeņu panzanellas (sakaltusi un pēc tam izmērcēta maize) salāti, kas vienmēr ir patīkami un nekad nepieviļ.
22.mai
Šī ātri pagatavojamā un garšīgā biezzupa dos enerģiju un siltumu visai dienai. Pasniedziet ar kūpinātu bekonu piesūcinātu biezzupu, kur izmantota vistas gaļa, savvaļas rīsu maisījums un grauzdēta sarkanā paprika. Pasniedziet vakariņās ar grauzdētas bagetes gabaliņiem mērcēšanai.
21.mai
Sagatavojiet šo ātro desu, kabaču un rīsu ēdienu tikai 20 minūtēs. Aromāts, garša un bauda - tas ir ideāli piemērots, ja vēlaties kaut ko ātru un vienkāršu.
19.mai
Kivi, kas ir bagāti ar serotonīnu, var palīdzēt ātrāk aizmigt un ilgāk gulēt. Viens no skaistākajiem un gardākajiem augļiem, kivi ir gan bērnu, gan pieaugušo iecienīti.
18.mai
Mehiko pilsētā esošā tako ēstuve „Tacos El Califa de León” ir vienīgais meksikāņu nacionālā ēdiena tako kiosks starp 18 restorāniem Meksikā, kam piešķirta kārotā „Michelin” zvaigzne.
17.mai
Ēdienkarte var būtiski ietekmēt ilgmūžību. Mēs visi vēlētos nodzīvot līdz 100 gadiem ar labu veselību, taču izdomāt, kā to sasniegt, var būt grūti.
16.mai
Izmantojiet sezonas augļus un mandeļu pārklājumu, lai izceptu šo gardo rabarberu un apelsīnu kūku.
12.mai
Labākais veids, kā sākt dienu, ir patīkams tējas laiks, vai ne? Gan tējas cienītāji, gan ikdienas tējas dzērēji var gūt labumu no lieliskas tējas tases, lai noteiktu dienas toni. No plašā pieejamā klāsta var būt grūti izvēlēties tikai vienu rīta tēju, raksta alar.my.
12.mai
Mātes dienai radīta maiga, ziedu ieskaņu klasiska biskvīta torte. Kaltētas rožu ziedlapiņas, rožu glazūra un avenes veido pārsteidzošu dekorāciju.
11.mai
Ko pagatavot, gaidot māmiņdienu? Cepta cūkgaļas šķēle - tonkatsu. Labākā daļa? Pagatavošana aizņem tikai 20 minūtes.
10.mai
Sagriežot bietes šķēlēs, mēs samazinām gatavošanas laiku uz pusi - lai varētu pavadīt mazāk laika, gaidot, kamēr bietes apcepas, un vairāk laika, lai patiešām iedziļinātos šajos krāsainajos salātos.
9.mai
Tiek uzskatīts, ka kvinoja ir labs dzelzs, folijskābes, mangāna, magnija un bez lipekļa avots.
9.mai
Ikreiz, kad mēs domājam par papīra galda salvetēm, mūsu prātā iešaujas glīti salocīta mīksta balta papīra attēls, ko bieži lietojam pie pusdienām.
8.mai
Nomainiet savu ierasto vistas ēdienu pret mājās gatavotiem vistas iesmiņiem svieta mērcē. Ēdiens tiek gatavots divās daļās, apvienojot vistu ar bagātīgu, sviesta mērci.