Recepte keto diētas cienītājiem: puķkāpostu un bekona sacepums

© Publicitātes

Šo recepti iesaka tiem, kas ievēro keto diētu, taču to noteikti var izmēģināt ikviens, ka patīk izmēģināt kaut ko jaunu.

Sastāvdaļas

6 porcijas

  • 1 liels puķkāposts
  • 8 unces krējuma siers
  • 1/2 tase skāba krējuma
  • 1 glāze Čedaras siera
  • 1 glāze Mozzarella siera
  • 1/2 maza sīpola
  • 6 šķēles bekona
  • 1/2 tase sīpola
  • 2 tējk. ķiploku pulvera
  • 2 tējk. paprikas
  • pēc garšas - sāls un pipari
  • pēc vajadzības - izsmidzināmā eļļa
  • (*1 unce - ~ 30 grami)

Puķkāpostu sadala ziedkopās, liek katliņā uz vidējas uguns un vāra 10 minūtes, līdz tās ir mīkstas.

Bekonu atdzesē un smalki sagriež.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 C un ietauko cepamtrauku ar izsmidzināmo eļļu.

Bļodā sajauc krējuma sieru, skābo krējumu, Čedaras sieru, mocarellas sieru, sasmalcinātu sīpolu, ķiploku pulveri un papriku, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Iemaisa puķkāpostu, 1/2 bekona un 1/2 sīpola.

Masu ieliek sagatavotajā cepamtraukā un pārklāj ar atlikušo bekonu.

Cep 20-25 minūtes vai, kamēr siers ir izkusis.

Dekorē ar atlikušo sīpolu.

Labu apetīti!

Sākums

Augļi ir veselīgi un tos ir jāēd, jo tie organismu nodrošina vērtīgām uzturvielām un šķiedrvielām. Augļos ir arī maz kaloriju, nātrija un tauku. Bet tai pat laikā daži augļi satur lielu cukura daudzumu, kas nav nemaz tik labi. Kuri ir cukura bagātākie augļi?

Svarīgākais