7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu ēst ziemā

© pexels.com

Šie produkti ziemas sezonā ir zaudējuši savas veselīgās īpašības vai - sliktākajā gadījumā - pat kaitē organismam gada aukstākajā laikā.

pexels.com

1. Sparģeļi

Sparģeļus vislabāk ēst pavasarī, kad ir to dabiskais augšanas laiks. Ziemā izplēn ne tikai to garša un tekstūra, bet arī vitamīnu tajos ir daudz mazāk. Šajā laikā tos parasti atgādā no Ķīnas vai Peru un pārvešanas procesā tie zaudē daudz vērtīgu uzturvielu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais