8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

2.lapa

Pexels

2. Vistas gaļa

Atkārtoti sildot vistas ēdienus, mainās tajos esošo proteīnu sastāvs, kas var novest pie gremošanas sistēmas traucējumiem, norāda "Independent".

Labāk vistas pārpalikumus izmanto salātos vai pagatavo sviestmaizi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!

Svarīgākais