8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

3.lapa

Pexels

3. Rīsi

Rīsos ir daudz vitamīnu, minerālvielu un aminoskābju, kā arī baktēriju sporas, kas izdzīvo pat pēc to pagatavošanas. "Independent" norāda, ka pagatavotos rīsos, kas atstāti istabas temperatūrā, vairosies baktērijas, kuras atkārtota sildīšana neiznīdēs, tādejādi izraisot pat saindēšanos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Mūsdienās diabēts ir kļuvis par nopietnu sabiedrības veselības izaicinājumu, un tā attīstība bieži notiek nemanāmi, bez acīmredzamām pazīmēm. Kāpēc diabēta izplatība kļuvusi tik izteikta, kādi faktori veicina tā nemanāmo piezagšanos ikdienā, skaidro farmaceite Ksenija Lukjanova.

Svarīgākais