7 produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst, kad tiem beidzies derīguma termiņš

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Maltā gaļa

Saldēta maltā gaļa būtu jāapēd divu dienu laikā pēc tās nopirkšanas, vienalga vai tā ir liellopa gaļa, cūkgaļa, tītara vai kāda cita veida gaļa. Pateicoties malšanai, baktērijas, kas parasti ir gaļas virspusē, procesa laikā nonāk tajā, kas palielina saindēšanās vai citu veselības problēmu risku.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais