Izmēģini! Dārzeņu miziņu čipsi

© Ekrānuzņēmums no Facebook

Nemetiet laukā, bet izmantojiet "gudri"! Pagatavojiet no dārzeņu miziņām garšīgu uzkodu jeb čipsus!

Vajadzēs:

  • bietes;
  • saldo kartupeli;
  • kartupeli;
  • 1/4 gl olīveļļu;
  • 1 tējk. sāls;
  • 1,5 tējk. ķiploka pulvera;
  • 1 tējk. paprikas pulvera;
  • 1,5 tējk. kaltētu pētersīļu.

Pagatavošana:

1. Nomazgājiet dārzeņus.

2. Nomizojiet dārzeņus.

Ekrānuzņēmums no Facebook

3. Jums būs nepieciešams aptuveni sešas glāzes dārzeņu mizu.

4. Kad dārzeņi nomizoti, uzlejiet tiem virsū eļļu un pievienojiet klāt sāli. Visu kārtīgi samaisiet.

5. Pēc tam izklājiet dārzeņu miziņas uz cepešpannas.

Ekrānuzņēmums no Facebook

6. Cepiet miziņas 200 grādos 20 līdz 25 minūtes.

7. Kad laiks pagājis, ņemiet dārzeņu miziņas laukā no krāsns un pievienojiet tām klāt atlikušās garšvielas - ķiploku pulveri, pētersīļus, paprikas pulveri.

Ekrānuzņēmums no Facebook

8. Visu kārtīgi samaisiet.

Dārzeņu čipsi ir gatavi!

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais