Raimonds Zommers iesaka: viegli marinēta palija ar sparģeļiem

© unsplash.com

Šefpavārs Raimonds Zommers iesaka gardas un vienkāršas maltītes recepti - viegli marinēta palija ar sparģeļiem un zivs buljonu.

Viegli marinēta palija ar sparģeļiem

Sastāvdaļas:

  • 150 g palijas filejas (var izmantot arī foreli vai lasi);
  • 50 g poke mērces;
  • 30 g kalamata olīveļļa;
  • 20 g citronu sula;
  • 30 g sparģeļi;
  • 10 g loki;
  • 5 g koriandrs;
  • 20 g ķiršu tomāti;
  • sāls, pipari pēc garšas.

Kā pagatavot šo gardo maltīti skatieties video:

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 

Svarīgākais