Ieprieciniet sevi un savu mīļos ar gardām brīvdienu brokastīm - saldajām spinātu pankūkām!
Sastāvdaļas:
- 1 gl. spinātu;
- 1 gl. mandeļu vai kokosriekstu piena;
- 2 tējk. vaniļas ekstrakta;
- 1/2 tējk. piparmētru ekstrakta;
- 1 ēdamk. medus vai kļavu sīrupa;
- 3 ēdamk. olīveļļas;
- 1 ola;
- 1 1/2 gl. miltu;
- 1 ēdamk. cepamā pulvera;
- 1/3 gl. šokolādes gabaliņu;
- sviests - pankūku cepšanai.
Pagatavošana:
- Lieciet blenderī spinātus, augu pienu, vaniļas ekstraktu, piparmētru ekstraktu. Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
- Pievienojiet masai klāt medu vai kļavu sīrupu, olīveļļu, olas. Sablenderējiet visu viendabīgā masā.
- Bļodā beriet miltus un cepamo pulveri. Samaisiet abas sastāvdaļas kopā.
- Sausajām sastāvdaļām pievienojiet klāt slapjās sastāvdaļas un visu kārtīgi samaisiet, lai izveidotos viendabīga mīkla.
- Pievienojiet klāt mīklai šokolādes gabaliņus.
- Cepiet pankūkas kā ierasti uzkarsētā pannā!
Lai gardi!
Avots