Ķirbja, bumbiera un ingvera dzēriens vēsajiem rudens vakariem

© unsplash.com

Gards, veselīgs bezalkoholisks dzēriens no bumbiera, ķirbja un ingvera vēsajiem rudens vakariem!

Sastāvdaļas:

  • 50 g ķirbja;
  • 1 gatavs bumbieris;
  • 250 ml apelsīnu sulas;
  • 100 ml ūdens;
  • ingvera šķēle (aptuveni 1 cm bieza).

Pagatavošana:

  1. Nomizojiet un sagrieziet nelielos gabaliņos ķirbi.
  2. Notīriet ingveru.
  3. Nomizojiet bumbieri un sagrieziet gabaliņos.
  4. Lielā traukā lieciet iekšā visas sastāvdaļas - ķirbi, bumbieri, ingveru, apelsīnu sulu un ūdeni.
  5. Ņemiet blenderi un sablenderējiet visu viendabīgā masā.
  6. Pasniedziet dzērienu!

P.S. Ja vēlaties, tad pirms dzēriena pasniegšanas, varat to izkāsts caur sietu.

Avots

Virtuvē

Kā stāsta šefpavārs Mārtiņš Sirmais, Latvijā lielākoties veikalos ir nopērkams pudeļu ķirbis un Hokkaido ķirbis – no tiem viņš TV kanāla 360 raidījumā “Dr. Sirmais” iesaka izvēlēties otro variantu, jo, lai gan pēc izskata tas nav tik glīts, garša būs daudz labāka.