Kafijas kapsulas mēdz būt dārgas. Ja vēlaties ieekonomēt, bet tajā pat laikā baudīt karsti kūpošu kafiju, kas gatavota kafija automātā, izmēģiniet šo triku!
Piena produkti ir viena no tām produktu kategorijām, kas mēdz uzkavēties mūsu ledusskapjos ilgāk un nereti pat pazust plauktu dziļumā. Tiem ir lielāks risks ātri sabojāties, tāpēc ir noderīgi apzināt to plašo izmantošanas spektru. Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis sniedz padomus piena produktu uzglabāšanā un izmantošanā, lai produktu pārpalikumi neietu zudībā.
Ja jūti, ka banānus vairs nevēlies ēst svaigā veidā, tad no tiem iespējams pagatavot patiesi gardu desertu – banānmaizi, kas būs pa spēkam kā ēdiena gatavošanas entuziastiem, tā arī cilvēkiem, kas pirmo reizi izmēģinās roku maltītes gatavošanā.
Siltajās jūlija dienās, kad gribās baudīt visus vasaras priekus, virtuvē vienmēr būs aizķēries kāds arbūzs. Kā saka recepšu portāla “Lidl Virtuve” šefpavārs Uģis Veits, arbūzus var ne tikai ēst svaigus vai grilēt, bet tie ir arī lieliski veldzējošas sulas avoti.
Kādam jābūt īstam chili con carne jeb asajam meksikāņu sautējumam ar malto gaļu un pupiņām? Uz šo jautājumu atrast atbildi pie Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska devās DJ un ētera personība Magnuss Eriņš. Rezultāts – izdevīga un sātīga maltīte, ko baudīt kopā ar mīļoto cilvēku, kura klātbūtnē nav jākaunas sasmērēt rokas, kad chili con carne tiek servēta uz paštaisītām tortiljām.
Karstajām vasaras dienām piestāv atspirdzinoši dzērieni. Pagatavojiet šo gardo un atvēsinošo citronu ledus tēju. Jums būs nepieciešamas tikai piecas sastāvdaļas!
Čipši ir daudzu cilvēku iecienīts našķis. Tie ir gardi un pieejami daudz un dažādās garšu variācijās, taču nav veselīgi, jo satur lielu tauku un sāls daudzumu. Ja arī jūs esat liels sāļo našķu cienītājs, tad šie ieteikumi jums var noderēt. Noskaidrojiet ar ko aizstāt ierastos kartupeļu čipšus!
Jāņu siers ir viens no tradicionālākajiem vasaras saulgriežu simboliem, un lai arī tas visbiežāk galdā tiek celts tieši Jāņos, tas ir iecienīts arī visa gada laikā.
Vai esi gatavs baudīt īstu siera garšu šajos Jāņos? Šova "Slavenības. Bez filtra" veterāne Magone Liedeskalna atklāj, kā pagatavot gardāko Jāņu sieru no lauku labumiem, kurš liks pat pirkstus aplaizīt!
Līgo svētkos teju katrā mājā galdā tiek celts siers. Visticamāk, ķimeņu siers, jo tas ir viens no tradicionālajiem šo svētku ēdieniem. Liekam to skaistos traukos, rotājam ar jāņuzālēm un baudām. Bet kāpēc gan svētkos aprobežoties ar ķimeņu sieru vien? Barbora.lv ierosina svētkos celt galdā siera plati. Kā to sagatavot?