Dzīvojam skaisti

28.aug
Mūsdienās sabiedrība dalās uz pusēm. Vieni ir tie, kas nespēj no mājas iziet ārā, ja nav kārtīgi paēduši brokastis, un ir tādi, kuriem viena maizīte brokastīs liekas par daudz un par neiespējamu.
26.aug
Vai vēlaties iemācīties pagatavot ideālu griķu putru, kas būs irdena, aromātiska un neticami garšīga? Izlasiet šo vienkāršo un soli pa solim recepti, kas palīdzēs apgūt šo kulinārijas šedevru.
25.aug
Pipars stāsta, ka uz iesma grilēta forele ir pati senākā zivs pagatavošanas metode.
24.aug
Virtuves huligāns Pipars recepti atradis vecmāmiņas recepšu kladē.
23.aug
Lai efektīvi samazinātu vēdera tauku daudzumu, pēc iespējas vairāk jāizvairās no cukura. No kuriem pārtikas produktiem vēl vajadzētu izvairīties un kādas veselīgas alternatīvas var palīdzēt zaudēt svaru?
22.aug
Vesela, minimāli apstrādāta gaļa un mājputnu gaļa ir veselīgāki nekā šķiņķis vai desa. To atzinuši zinātnieki no Dīkinas universitātes (Austrālija) Fizisko aktivitāšu un uztura institūta. 
21.aug
“Dārzs” burkā – bez vārīšanas un sterilizācijas: garša un aromāts vienkārši ir ārpus pateiktā. Pagatavot kabaču ikrus mājās ir ļoti vienkārši, turklāt tie izrādās daudz garšīgāki nekā veikalā pirktie. Viss, kas jādara, ir sagriezt dārzeņus un sautēt tos, līdz tie ir mīksti.
19.aug
Aizmirstiet par burkānu kūku, šī vieglā, gardā kabaču kūka ir piesātināta ar garšu un lieliski sader ar tasi tējas.
18.aug
Visticamāk, ka par šādu dzērienu tu dzirdi un redzi pirmo reizi, taču izrādās, ka “Asiņainajai Mērijai” ir konkurents. Pipars stāsta, ka “Asiņainā Baiba” ir bezalkoholisks kokteilis, kura pamatā ir tomātu sula ar dažādām piedevām.
18.aug
Kabačus var saglabāt veselus, konservēt vai uzglabāt saldētavā. Galvenais ir zināt, kā pareizi rīkoties, lai dārzeņi nesabojātos. Kabaču sezona sākas augusta pirmajā pusē un ilgst līdz rudenim.
17.aug
Virtuves huligāns Pipars sabiedrībā ir pazīstams ar savu eksperimentēšanas dabu. Viņš labprāt rada receptes, kas liek pārsteigumā brīnīties.
16.aug
Izmantojiet savus iecienītākos ābolus, lai ceptu šo tradicionālo vācu ābolu kūku. Izbaudiet to ar pēcpusdienas tēju vai paņemiet līdzi, dzerot kafiju.
14.aug
Tomāti ir viens no visbiežāk sastopamajiem dārzeņiem mūsu uzturā, un dažreiz mēs tos ēdam bez domāšanas. Bet ne visi dārzeņi, ne vienmēr un ne jebkurā kombinācijā ar citiem produktiem, ir noderīgi. Kāds ir labākais veids, kā iekļaut savā uzturā tomātus, lai gūtu maksimālu labumu veselībai un tievēšanai?
14.aug
Žēl, ja tomāti, burkāni vai garšaugi pēc pāris dienām sabojājas. Dažkārt nākas izmest ļoti dārgus produktus. Tomēr, ja ievēro ieteikumus, tad dārzeņi un augļi saglabāsies svaigi ilgu laiku.
13.aug
Lai pareizi aprīkotu savu mājas bāru, jāsāk ar nelielu savu preferenču analīzi. Kādus dzērienus jūs un jūsu mīļie izvēlaties visbiežāk?  Vīna cienītāju mājas bārā jābūt glāzēm, kas paredzētas konkrētām vīnogu šķirnēm.
11.aug
Pipars stāsta, ka šis hačapuri vai siera pīrāgs ir drīzāk līdzīgs tiem tradicionālajiem hačapuri, ko cep apaļus un ar Adigejas sieru.
10.aug
Virtuves huligāns Pipars aicina, ja tavā dārzā neaug kabači un ome nedzīvo laukos, tad tirgū ir iespējams nopirkt kabačus, un vēlams pat vairāk.
10.aug
Piparmētru tēja, ko daudzi mīl tās patīkamās garšas dēļ, ir zināms kā nomierinošs līdzeklis. Taču šī nav vienīgā šā dzēriena labvēlīgā īpašība – eksperti nosauca vēl 9 priekšrocības, kāpēc jādzer tase aromātiskās tējas.
9.aug
Brokastis cilvēkiem, kas vecāki par 40 gadiem, jābūt daudzveidīgām, taču tām nevajadzētu paaugstināt glikozes līmeni asinīs. Pēc speciālistu domām, brokastīm jābūt tādām, lai saņemtu maksimālo uzturvielu daudzumu. Jābūt olbaltumvielām, lai ilgāk nejustu izsalkumu. Svarīgi arī neēst pārtiku, kas paaugstina glikozes līmeni asinīs.
9.aug
Virtuves huligāns Pipars kopā ar garšu pazinēju Elmāru Tanni aicina baudīt Rīgas svētkus kopā ar viņiem. Jau pavisam drīz, 17. augustā, Rātslaukumā būs iespēja satikt abus pavārus un nogaršot ko patiesi gardu.
8.aug
Šā ēdiena pasniegšanas iespēju izgudroja amerikāņu šefpavārs, kad viņa skaistā franču omlete neizdevās un saplīsa.
8.aug
Ķīniešu filozofi teikuši, ka tēja ir labāka par vīnu, jo tā uzmundrina, neizraisot reibumu, un labāka par ūdeni, jo tā nepārnēsā infekciju.