Ideja, kā glīti pasniegt rīsus

© pexels.com

Nākamajās viesībās, gatavojot rīsus, pielietojiet šo pavisam vienkāršo, bet tajā pašā laikā glīto rīsu pasniegšanas metodi!

Vajadzēs:

  • divas bļodiņas - vienu pavisam mazu, bet otru lielāka izmēra;
  • rīsus;
  • karoti;
  • šķīvi;
  • mērci.

Process:

1. Izvāriet rīsus.

2. Ielieciet lielākajā bļodā mazo bļodiņu. Mazo bļodiņu novietojiet augšpēdus (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pa virsu mazajai bļodiņai lieciet rīsus. Kārtīgi ar karoti tos piespiediet klāt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Pēc tam lielo bļodu apgāziet otrādāk uz šķīvja.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Izņemiet no rīsiem laukā mazo bļodiņu. Rīsi būs ieguvuši perfekto formu, lai tos varētu papildināt ar mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Piepildiet rīsu viducīti ar mērci.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus!