RECEPTE, kā pagatavot izcilu laša tartaru

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Laša tartars ir ideāla, vienkārši pagatavojama uzkoda ar svaigu garšu.

Sastāvdaļas

  • 250 g lasis
  • 1 gab. gurķis
  • 0.5 gab. cukīni
  • 2 ēd.k. dilles
  • 2 tējk. kaperi
  • 1 ēd.k. majonēze
  • 1 gab. citrons
  • ūdenskreses asni
  • Santa Maria Tellicherry melnie pipari

Pagatavošana

  1. Lasi un gurķi sagriež plānās šķēlēs, cukīni - plānās ripās.
  2. Smalki sakapā dilles un kaperus.
  3. Uz šķīvja kārto laša un gurķa šķēles un cukīni ripiņas.
  4. Vietām pārlej majonēzi un izrotā ar dillēm, ūdenskresēm un kaperiem.
  5. Pārkaisa ar svaigi maltiem Santa Maria Tellicherry pipariem.
  6. Pasniedz ar citrona daiviņu.

Virtuvē

Tiem, kas brūnās olas krāso sīpolu mizās, nav jāuztraucas - uz Lieldienu olām nebūs redzams marķējuma zīmogs. Bet, ja olas ir baltas un plānojat tās krāsot gaišās krāsās, marķējums var sabojāt to izskatu. Kā no tā atbrīvoties, stāsta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais