Virtuvē

3.jan 2023
Ieprieciniet gan savas, gan citu garšas kārpiņas ar šīm apetelīgajām šokolādes konfektēm.
30.dec 2022
Jau rīt aizvadīsm veco, bet sagaidīsim jauno gadu ar gardiem ēdieniem un dzirkstošiem dzērieniem. Padariet svētku vakaru vēl īpašāku un pagatavojiet atspirdzinošu šampanieša punšu.
29.dec 2022
Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi īpašu svētku uzkodu receptes, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko viesi.
28.dec 2022
Šī nav ierastas "kūkas" recepte. Taču šī deserta pagatavošanai vajadzēs vien dažas minūtes, bet iznākums noteikti liks kārumniekiem gavilēt.
25.dec 2022
Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot gardu persiku kūku. Kūkas pagatavošanā būs nepieciešamas vien septiņas sastāvdaļas!
20.dec 2022
“Ēdamās dāvanas ir īpašs savu mīļo un tuvo cilvēku iepriecināšanas veids. Tās ir ne vien gardas, bet arī parāda, ka par dāvanas saņēmēju esi ļoti piedomājis, veltījis laiku un darbu, lai viņu iepriecinātu,” teic “Rimi Bērniem” eksperte un trīs bērnu mamma Inga Akmentiņa-Smildziņa. 
19.dec 2022
Ja jums trūkst ideju, ko pagatavot vakariņās, tad smelieties iedvesmu no “Putnu fabrika Ķekava” pārtikas ekspertu iemīļotajām receptēm. Gardi, ātri un pavisam vienkārši!
16.dec 2022
Ziemassvētki nav iedomājami bez gardām, kraukšķīgām piparkūkām. Veikalos pieejams plašs klāsts dažādu veidu piparkūku, bet mājās ceptās ar tām nevar salīdzināt. Izmēģiniet šajos svētkus šo piparkūku mīklas recepti!
11.dec 2022
Gards, patīkami smaržojošs kakao piedienas aukstajiem ziemas vakariem. Ieprieciniet sevi ar krēmīgu kakao!
5.dec 2022
Gvakamoles mērce, kuras izcelsme meklējama Meksikā, ir labi zināms meksikāņu gardums visā pasaulē. Tās pielietojumus ir plašs, bet visbiežāk to ēd ar čipsiem vai maizi. Ar ideju gardas gvakamoles pagatavošanā dalās Barbora.lv.
27.nov 2022
Reizēm gatavojot ēst paliek pāri dažādi pārtikas produkti, kurus zinām, ka tuvākajā laikā neizmantosim un tie noteikti sabojāsies. Ja mājās gatavojot ēst jums ir palikusi pāri tomātu pasta, tad neraizējieties, to var uzglabāt saldētavā.
25.nov 2022
Noderīgs triks ikvienai mājsaimniecei un mājsaimniekam!
24.nov 2022
Gardu, siltu un apetelīgu saldumu pagatavošana ne vienmēr var būt ļoti sarežģīta. Lai arī var šķist, ka, piemēram, cepumus ir daudz vieglāk iegādāties veikalā, tā nemaz nav. Izmēģiniet šo 60 sekunžu recepti.
20.nov 2022
Nemetiet laukā, bet izmantojiet "gudri"! Pagatavojiet no dārzeņu miziņām garšīgu uzkodu jeb čipsus!
17.nov 2022
Gatavojoties 18. novembrim, pagatavojiet sev un ģimenei gardu desertu! Deserta pagatavošana neaizņems daudz laika. Būs gardi!
14.nov 2022
Teju ikvienam sīpolu griešana liekas tīrās mokas, jo tie mums liek raudāt. Šefpavārs nosauc 5 trikus, ko darīt, lai izvairītos no asarām.
13.nov 2022
Šīs mīkstās šokolādes konfektes ir ne tikai viegli pagatavojamas, bet arī ļoti gardas. Izmēģiniet šo recepti un ieprieciniet savas garšas kārpiņas.
10.nov 2022
Mūsdienu steidzīgā dzīves ritma dēļ un laika taupīšanas nolūkos izlaistas pusdienas nav retums. Noslogoto profesiju pārstāvji mēdz atrunāties, ka lielā darba apjoma dēļ pusdienu ieturēšanai vienkārši nav laika. Tomēr pilnvērtīga pusdienu maltīte palīdz optimizēt intelektuālās spējas atlikušās darba dienas laikā, kā arī regulēt enerģiju un cukura līmeni asinīs.
6.nov 2022
Pagatavojiet ierasto kakao dzērienu jaunās garšās - pievienojiet tam klāt karameli un sāli.
5.nov 2022
Reizēm skaistas burciņas un pudeles ir žēl mest laukā, taču to nākas darīt, jo ir problēmas ar to izmazgāšanu, piemēram, to "kakliņš" ir pārāk šaurs, lai ieliktu švammīti. Šādā situācijā talkā var nākt mūsu padoms!
2.nov 2022
Šis ir ābolu laiks! Tāpēc piedāvājam jums izmēģināt pavisam jaunu recepti - ābolu virtuļus.
1.nov 2022
Lai produkti neizietu zudībā, mēs bieži vien mēdzam to sasaldēt. Daudzi pārtikas produkti pēc sasaldēšanas nezaudē savas vērtīgās īpašības. Tomēr ir vairāki pārtikas produkti, kurus profesionāli šefpavāri neiesaka izmantot kulinārijā, jo tie zaudē ne tikai savu garšu, bet arī tekstūru.