Virtuvē

30.okt 2022
Jau rīt gaidāma gada spocīgākā nakts - Helovīni. AlkOutlet piedāvā divas idejas stilīgiem, alkoholiskiem kokteiļiem.
29.okt 2022
Kraukšķīga karameles garoziņa, maigs vaniļas krēms – iebaudi karotīti un vienā mirklī nokļūsti Francijā… Pagatavot šo kārumu mājās, izrādās, nemaz nav sarežģīti!
28.okt 2022
Izmēģini pagatavot ceptus ēdamos kastaņus, ja gadījies tos ieraudzīt veikalā.Tuvojoties ziemas sezonai, tie vairs nav liels retums. Un atceries, ka mūsu parkos visbiežāk sastopamie zirgkastaņas augļi nav ēdami!
27.okt 2022
Saldais krējums sātīgajai un aromātiskajai zivju zupai piešķir maigu garšu.
26.okt 2022
Šis triks noderēs ikvienai kūku un kēksu cepējai. Dekorēšana ne vienmēr ir sarežģīts process, to var paveikt pavisam vienkārši un ātri. Rezultāts būs satriecošs!
21.okt 2022
Zeltaini brūnas kartupeļu kotletītes ar sīpoliem var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar krējumu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
20.okt 2022
Japāņu gaumē marinētu skumbriju var pasniegt kā uzkodu vai izmantot salātiem un sviestmaizēm.
19.okt 2022
Šis krēms īpaši patiks aizņemtām saimniecēm – vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas un mazliet laika. Sviesta un iebiezinātā piena krēms īpaši labi noder kūciņām un tortēm.
17.okt 2022
Brīdī, kad no dārziem un veikalu plauktiem uz virtuvēm sāk velties omulīgi apaļie ķirbji, katra pavāra svēts pienākums ir pagatavot vismaz vienu ķirbju ēdienu! Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā divas ķirbju ēdienu receptes, kas noteikti jāpagatavo šoruden.
15.okt 2022
Brīvdienu rītos sevi vajag palutināt ar īpaši gardām brokastīm. Šī ir pavisam vienkārša un ātri pagatavojama recepte! Būs gardi!
14.okt 2022
Brīvdienu vakaros, pavadot laiku skatoties filmas, roka tā vien stiepjas dažādu uzkodu virzienā. Ja jums ir apnikušas ierastās uzkodas un vēlaties pamēģināt kaut ko jaunu, tad mums ir ideja - sāļā uzkoda no kukurūzas.
9.okt 2022
Parūpējieties par drošību virtuvē un izveidojiet nažu turētāju! Šis ir pavisam vienkāršs veids, kā neieguldot lielus līdzekļus, izveidot praktisku nažu turētāju.
7.okt 2022
Kūku, smalkmaizīšu vai citu miltu izstrādājumu dekorešānā liels palīgs ir konditorejas maisiņš. Ja jums tāda nav, bet ir nepieciešamība tādu iegādāties, mums ir ideja, kā šādu konditorejas maisiņu izveidot pašam!
6.okt 2022
Karstas pannas un katlus nav ieteicams novietot uz virtuves virsmām. Tā jūs virsmas varat sabojāt. Mums ir ideja, kā risināt šo problēmu! Izveidojiet karstumizturīgu paliktni no koka knaģiem!
4.okt 2022
Mājās cepot biskvītus, reizēm tos nepieciešams pāgriezt divās daļās. Lai no viena biskvīta sanāktu divi. Šis var būt sarežģīts process, jo ne vienmēr izdodas biskvītu pārgriezt perfekti uz pusēm. Piedāvājam jums triku, kā to paveikt ātri un precīzi!
3.okt 2022
Pagatavojiet gardus, mīkstus un mutē kūstošus ķirbju cepumus!
30.sep 2022
Rudenim piestāv āboli un ķirbji! Slaveni šefpavāri dalās ar savām iecienītākajām rudens receptēm. Izmēģiniet, būs gardi!
26.sep 2022
Džeimijs Olivers ir viens no talantīgākajiem šefpavāriem. Viņš ir radījis daudz gardu recepšu. Šī ir viena no tām - dārzeņu sautējums franču gaumē.
25.sep 2022
Šis pavisam vienkāršais triks noderēs ikvienam ingvera cienītājam. Laika gaitā ingvers var sažūt, lai tas nenotiktu izmantojiet tālāk aprakstīto triku!
25.sep 2022
Viens no pašreiz aktuāliem vides ilgtspējas izaicinājumiem ir pārtikas atkritumu daudzums. Ik gadu Eiropā tiek izšķērdēti miljoniem tonnu ēdiena, tai pat laikā citviet pasaulē cilvēki cieš badu. Turklāt, izmetot ēdienu, mēs izniekojam dabas resursus un izejvielas, kas tiek izmantotas pārtikas ražošanai. Šo iemeslu dēļ eksperti apkopojuši četrus ikdienā vienkārši ieviešamus padomus, kas palīdzēs ikvienam ievērojami samazināt pārtikas atkritumu daudzumu.
23.sep 2022
Kapučīno un latte nav iedomājamas bez baltām piena putiņām. Ja mājās nav piena putotājs, tad par šādām kafijām var aizmirst. Tomēr mums ir ideja, kā bez piena putotāja iegūt "putiņas" ar kurām papildināt kafiju!
21.sep 2022
1983. gada 21. septembrī laikraksts "New York Times" publicēja plūmju kūkas recepti, kas ātri kļuva populāra. Tik populāra, ka lasītāji vēlākajos gados to sāka izmantot šī laikraksta redaktoru šantāžai. Šīs receptes popularitāte, iespējams, slēpjas tās pagatavošanā. Kūkai nepieciešamie produkti ir nopērkami parastos pārtikas veikalos, un arī tās cepšana neprasa nekādas īpašas konditora prasmes. Tagad, plūmju laikā, ir īstais brīdis izmēģināt šo recepti.