Dzīvojam skaisti

10.sep 2024
Ne visi zina, ka ziedus var ēst. Kuri augi ir tieši piemēroti šim nolūkam, kādas ir vienkāršas receptes no šiem ziediem. Esam pieraduši audzēt gurķus, tomātus, kāpostus un sīpolus, lai vēlāk varētu novākt ražu un baudīt augļus. Daudzi cilvēki audzē ziedus tikai skaistuma dēļ, viņi saka, ka tie priecē acis, un tās var dāvināt.
9.sep 2024
Nedariet to, ja vēlaties būt zinošs un nesabojāt iespaidu par sevi. Vakariņas ar gardu ēdienu daudziem ir nomierinošs rituāls. Taču restorāns ir publiska vieta, kur jāievēro noteikti noteikumi.
9.sep 2024
Nav iemesla atteikties no gaļas grilēšanas, pat ja ievērojat veselīgu dzīvesveidu. Galvenais ir nepārspīlēt un zināt, kā pareizi pagatavot un ēst šos ēdienus.
8.sep 2024
Kraukšķīga, sviestaina, mīksta, pikanta… Šai tomātu apgrieztai kukurūzas maizei ir viss. Šī recepte ir kukurūzas maizes prezentācija, kas paaugstinās ikvienu barbekjū vai pasniegšanas veidu līdz izsmalcinātai maltītei. To ir arī neticami viegli pagatavot.
8.sep 2024
Suminot Tēva dienu, virtuves huligāns Pipars aicina pārsteigt tēvus, vectēvus un arī krusttēvus.
7.sep 2024
 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.
6.sep 2024
Vai vēlaties pagatavot gardu un iespaidīgu uzkodu, kas būs hīts jebkurā mielastā? Tad noteikti jāpamēģina sīpolu gredzeni! Kraukšķīgi, zeltaini, piesātināti ar garšvielu aromātu – tie garšos jau no pirmā kumosa!
4.sep 2024
Zivis ir ne tikai veselīgas, bet arī neticami garšīgas. Vienkārša un pieejama recepte, kas ļaus izbaudīt pannā pagatavotas svaigas zivs garšu.
1.sep 2024
Pipars stāsta, ka šī zupa būs īpaši piemērota kādai jaukai, mazliet vēsākai un lietainai pēcpusdienai. Tāpat tā lieliski noderēs arī septembrim un rudens sākumam.
31.aug 2024
Pipars uzsver, ka vasaras izskaņai šī recepte pie grilētas gaļas vai zivs būs ideāli.
28.aug 2024
Mūsdienās sabiedrība dalās uz pusēm. Vieni ir tie, kas nespēj no mājas iziet ārā, ja nav kārtīgi paēduši brokastis, un ir tādi, kuriem viena maizīte brokastīs liekas par daudz un par neiespējamu.
26.aug 2024
Vai vēlaties iemācīties pagatavot ideālu griķu putru, kas būs irdena, aromātiska un neticami garšīga? Izlasiet šo vienkāršo un soli pa solim recepti, kas palīdzēs apgūt šo kulinārijas šedevru.
25.aug 2024
Pipars stāsta, ka uz iesma grilēta forele ir pati senākā zivs pagatavošanas metode.
24.aug 2024
Virtuves huligāns Pipars recepti atradis vecmāmiņas recepšu kladē.
23.aug 2024
Lai efektīvi samazinātu vēdera tauku daudzumu, pēc iespējas vairāk jāizvairās no cukura. No kuriem pārtikas produktiem vēl vajadzētu izvairīties un kādas veselīgas alternatīvas var palīdzēt zaudēt svaru?
22.aug 2024
Vesela, minimāli apstrādāta gaļa un mājputnu gaļa ir veselīgāki nekā šķiņķis vai desa. To atzinuši zinātnieki no Dīkinas universitātes (Austrālija) Fizisko aktivitāšu un uztura institūta. 
21.aug 2024
“Dārzs” burkā – bez vārīšanas un sterilizācijas: garša un aromāts vienkārši ir ārpus pateiktā. Pagatavot kabaču ikrus mājās ir ļoti vienkārši, turklāt tie izrādās daudz garšīgāki nekā veikalā pirktie. Viss, kas jādara, ir sagriezt dārzeņus un sautēt tos, līdz tie ir mīksti.
19.aug 2024
Aizmirstiet par burkānu kūku, šī vieglā, gardā kabaču kūka ir piesātināta ar garšu un lieliski sader ar tasi tējas.
18.aug 2024
Visticamāk, ka par šādu dzērienu tu dzirdi un redzi pirmo reizi, taču izrādās, ka “Asiņainajai Mērijai” ir konkurents. Pipars stāsta, ka “Asiņainā Baiba” ir bezalkoholisks kokteilis, kura pamatā ir tomātu sula ar dažādām piedevām.
18.aug 2024
Kabačus var saglabāt veselus, konservēt vai uzglabāt saldētavā. Galvenais ir zināt, kā pareizi rīkoties, lai dārzeņi nesabojātos. Kabaču sezona sākas augusta pirmajā pusē un ilgst līdz rudenim.
17.aug 2024
Virtuves huligāns Pipars sabiedrībā ir pazīstams ar savu eksperimentēšanas dabu. Viņš labprāt rada receptes, kas liek pārsteigumā brīnīties.
16.aug 2024
Izmantojiet savus iecienītākos ābolus, lai ceptu šo tradicionālo vācu ābolu kūku. Izbaudiet to ar pēcpusdienas tēju vai paņemiet līdzi, dzerot kafiju.