Kartupeļu ciete ir daudzpusīga sastāvdaļa, ko iegūst, sasmalcinot kartupeļus, lai iegūtu cieti. Ja izmantojat kartupeļu cieti, jūs izmantojat kaltētus un samaltus kartupeļus smalka pulvera veidā.
Vienkārši, pieejamiem triki, kas palīdz uzturēt formu un veselību, kā arī palīdzēs izvairīties no nepieciešamības pēc profesionālas palīdzības. Dzeriet ūdeni, ēdiet siltus ēdienus, samaziniet neveselīgu pārtiku, labi izgulieties – tie ir tikai daži padomi no garā saraksta.
Zaļajiem zirnīšiem ir ierobežots ēšanas laiks, tāpēc, kad tiem iestājas sezona, ir svarīgi izbaudīt šo gardumu pilnībā. Jaunās pākstis nav nepieciešams mizot – tās var vienkārši sagriezt šķērsām un nedaudz slīpi. Ja esat nolēmis izņemt zirņus, nesteidzieties atbrīvoties no pākstīm – tie ir lieliski piemēroti sagriešanai, tāpat kā jebkuri citi dārzeņi, bagātinot ēdienu ar šķiedrvielām.
Pasaulē nav tādas virtuves, kurā sīpoli netiktu izmantoti kaut kādā veidā vai formā. Kad runājam par sīpolu pazīšanu, mēs skatāmies uz visiem sīpolu saimes pārstāvjiem, ieskaitot sīpolus un ķiplokus...
Saldējumam piemīt negaidītas labvēlīgas īpašības, īpaši salīdzinājumā ar citiem saldumiem, kuriem nav uzturvērtības, vēsta Tengri Life, atsaucoties uz Daily Mail. Izdevums citē ASV uztura speciālistu Šellijas Balsas un Stefānijas van Zelfdenas viedokļus.
Pipars stāsta, ka tad, kad viņš dodas iepirkties uz tirgu, vienmēr iegādājas dārzeņus. “Es nopērku jaunus dārzeņus un tad par veco pirkumu piemirstās. Vai arī biju kaut ko plānojis pagatavot, bet plāni mainās un dārzeņi paliek grozā skumt.”
Vasara no dārza sniedz aromātisku garšaugu un salātu pārpilnību. Tie ir ne tikai bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un šķiedrvielām, bet sniedz arī svaigumu. Pētersīļi kalpo kā salātu pamatne, kam pievienoti tādi garšaugi kā dilles, piparmētras, baziliks, estragons un dažādi savvaļas augi – ja prot tos izmantot.
Ēdienu dehidrēšana var būt vienkāršs un efektīvs veids, kā pagarināt glabāšanas laiku, maksimāli palielināt uzglabāšanas vietu un baudīt iecienītos ēdienus visa gada garumā.
Austrālijas Jaundienvidvelsas universitātes zinātnieki veica pētījumu un atklāja, ka tēja ir labākais dzēriens sirds veselībai. Pētījuma rezultāti publicēti žurnālā Current Developments in Nutrition, ziņo Tengri Life, atsaucoties uz laikrakstu The Sun.
Barojošie, daudzpusīgie un garšīgie avokado ir kļuvuši par virtuves pamatelementu daudzās mājās visā pasaulē, arī Latvijā. To izvēle maltītēs šodien ir kļuvusi tik populārāka, bet tas nav brīnums, jo auga ietekme ir labvēlīga.
Neatkarīgi no tā, vai jūsu garšas kārpiņas dod priekšroku sāļajam vai saldajam, neviens nav pasargāts no visgaršīgākās maltītes daļas: deserta. Tas ir kā ķirsītis veselīgu un sātīgu mielastu virsū, maltīti noslēdzot ar banti, kas izgatavota no cukura diegiem, tāpēc ir pienācis laiks apspriest desertu, kas visvairāk garšo katrai zodiaka zīmei, raksta stylecaster.com.
“Ja ķermeņa imūnsistēma reaģē uz kaut ko, ko ēdat vai dzerat, to sauc par pārtikas alerģiju. Saskaņā ar statistikas datiem, bērni ar pārtikas alerģijām saskaras visbiežāk,” raksta healthline.com/health.
“Tumšā šokolāde ir bagāta ar uzturvielām, kas var pozitīvi ietekmēt jūsu veselību. Tā ir izgatavota no kakao koka sēklām, kas ir viens no labākajiem antioksidantu avotiem, ko var atrast,” raksta healthline.com.
Turpinot aukstās zupas tautas degustāciju, virtuves huligāns Rojs Puķe jeb Pipars un digitālā satura veidotājs Armands Jaunzems apciemoja Valsts sociālās aprūpes centra “Rīga” filiāles “Teika” un “Jugla”.
Rozmarīns satur antioksidantus, pretmikrobu un pretiekaisuma savienojumus. Tas var dot labumu veselībai, tostarp samazināt cukura līmeni asinīs un atbalstīt smadzeņu veselību.