Dzīvojam skaisti

16.jūl
Kartupeļu ciete ir daudzpusīga sastāvdaļa, ko iegūst, sasmalcinot kartupeļus, lai iegūtu cieti. Ja izmantojat kartupeļu cieti, jūs izmantojat kaltētus un samaltus kartupeļus smalka pulvera veidā.
16.jūl
Vienkārši, pieejamiem triki, kas palīdz uzturēt formu un veselību, kā arī palīdzēs izvairīties no nepieciešamības pēc profesionālas palīdzības. Dzeriet ūdeni, ēdiet siltus ēdienus, samaziniet neveselīgu pārtiku, labi izgulieties – tie ir tikai daži padomi no garā saraksta.
15.jūl
Zaļajiem zirnīšiem ir ierobežots ēšanas laiks, tāpēc, kad tiem iestājas sezona, ir svarīgi izbaudīt šo gardumu pilnībā. Jaunās pākstis nav nepieciešams mizot – tās var vienkārši sagriezt šķērsām un nedaudz slīpi. Ja esat nolēmis izņemt zirņus, nesteidzieties atbrīvoties no pākstīm – tie ir lieliski piemēroti sagriešanai, tāpat kā jebkuri citi dārzeņi, bagātinot ēdienu ar šķiedrvielām.
14.jūl
Pasaulē nav tādas virtuves, kurā sīpoli netiktu izmantoti kaut kādā veidā vai formā. Kad runājam par sīpolu pazīšanu, mēs skatāmies uz visiem sīpolu saimes pārstāvjiem, ieskaitot sīpolus un ķiplokus...
14.jūl
Saldējumam piemīt negaidītas labvēlīgas īpašības, īpaši salīdzinājumā ar citiem saldumiem, kuriem nav uzturvērtības, vēsta Tengri Life, atsaucoties uz Daily Mail. Izdevums citē ASV uztura speciālistu Šellijas Balsas un Stefānijas van Zelfdenas viedokļus.
14.jūl
Svētdienai piestāv gardas un mazliet neierastākas garšas no virtuves huligāna Pipara, kurš uztic savu recepti Dzīvesstils lasītājiem.
13.jūl
Ledus kafija ir populārs vasaras dzēriens, jo tā ir atsvaidzinoša karstās dienās un dod enerģiju kofeīna satura dēļ.
13.jūl
Pipars stāsta, ka tad, kad viņš dodas iepirkties uz tirgu, vienmēr iegādājas dārzeņus.  “Es nopērku jaunus dārzeņus un tad par veco pirkumu piemirstās. Vai arī biju kaut ko plānojis pagatavot, bet plāni mainās un dārzeņi paliek grozā skumt.”
12.jūl
Vasara no dārza sniedz aromātisku garšaugu un salātu pārpilnību. Tie ir ne tikai bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un šķiedrvielām, bet  sniedz arī svaigumu. Pētersīļi kalpo kā salātu pamatne, kam pievienoti tādi garšaugi kā dilles, piparmētras, baziliks, estragons un dažādi savvaļas augi – ja prot tos izmantot.
12.jūl
Ēdienu dehidrēšana var būt vienkāršs un efektīvs veids, kā pagarināt glabāšanas laiku, maksimāli palielināt uzglabāšanas vietu un baudīt iecienītos ēdienus visa gada garumā.
11.jūl
Austrālijas Jaundienvidvelsas universitātes zinātnieki veica pētījumu un atklāja, ka tēja ir labākais dzēriens sirds veselībai. Pētījuma rezultāti publicēti žurnālā Current Developments in Nutrition, ziņo Tengri Life, atsaucoties uz laikrakstu The Sun.
11.jūl
Barojošie, daudzpusīgie un garšīgie avokado ir kļuvuši par virtuves pamatelementu daudzās mājās visā pasaulē, arī Latvijā. To izvēle maltītēs šodien ir kļuvusi tik populārāka, bet tas nav brīnums, jo auga ietekme ir labvēlīga.
9.jūl
Neatkarīgi no tā, vai jūsu garšas kārpiņas dod priekšroku sāļajam vai saldajam, neviens nav pasargāts no visgaršīgākās maltītes daļas: deserta. Tas ir kā ķirsītis veselīgu un sātīgu mielastu virsū, maltīti noslēdzot ar banti, kas izgatavota no cukura diegiem, tāpēc ir pienācis laiks apspriest desertu, kas visvairāk garšo katrai zodiaka zīmei, raksta stylecaster.com.
8.jūl
Ja pamēģināsiet pagatavot šīs pankūkas, jūs nepārstāsit tās gatavot. Tās noteikti kļūs par jūsu iecienītākajām pankūkām.
7.jūl
Pipars ir pārliecināts, ka vasarai piestāv un pienākas īpašs deserts vai uzkoda. Abos variantos, tas ir kaut kas fantastiski garšīgs.
7.jūl
“Ja ķermeņa imūnsistēma reaģē uz kaut ko, ko ēdat vai dzerat, to sauc par pārtikas alerģiju. Saskaņā ar statistikas datiem, bērni ar pārtikas alerģijām saskaras visbiežāk,” raksta  healthline.com/health.
7.jūl
“Tumšā šokolāde ir bagāta ar uzturvielām, kas var pozitīvi ietekmēt jūsu veselību. Tā ir izgatavota no kakao koka sēklām, kas ir viens no labākajiem antioksidantu avotiem, ko var atrast,” raksta healthline.com.
6.jūl
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka sviestmaižu uzkodu kūka būs pasakaini garšīga un vienkārša uzkoda.
6.jūl
Turpinot aukstās zupas tautas degustāciju, virtuves huligāns Rojs Puķe jeb Pipars un digitālā satura veidotājs Armands Jaunzems apciemoja Valsts sociālās aprūpes centra “Rīga” filiāles  “Teika” un “Jugla”.
5.jūl
Sākotnējā ēdiena versija bija sēņu, kartupeļu un teļa gaļas sautējums, kas garšoja ar bešamela mērci un sieru.
4.jūl
Varam izveidot ēdienkarti visai nākamajai nedēļai, lai atvieglotu mūsdienu mājsaimnieces dzīvi.
3.jūl
Rozmarīns satur antioksidantus, pretmikrobu un pretiekaisuma savienojumus. Tas var dot labumu veselībai, tostarp samazināt cukura līmeni asinīs un atbalstīt smadzeņu veselību.