Vistas krūtiņa ir lielākais vistas gabals – un maigākā un baltākā vistas daļa. Vistas fileja ir viegli apstrādājama, un to var izmantot lielākajā daļā ēdienu recepšu.
“Pētījumi pierāda, ka, lai mazi bērni pieņemtu dārzeni un tas iegaršotos, jauns dārzenis ir jānogaršo līdz 15 reizēm, līdz tas tiks pieņemts,” raksta extension.usu.edu.
Nav noslēpums, ka jūnijā sociālajos tīklos bija manāmas visai karstas un spraigas diskusijas starp latviešiem un lietuviešiem. Iemels - aukstā zupa. Kam šis ēdiens pieder, kurš tad radīja recepti, kā arī, kuram galu galā šī zupa sanāk garšīgāka. Katrs, protams, aizstāvēja savu zemi un pārliecību.
Bieži vien vasara ir īstais laiks, lai sāktu savu ceļu uz labāku un veselīgāku dzīvi. Īsts pārmaiņu laiks, lai pārskatītu savus ēdienreižu paradumus. Vai jūs ēdat veselīgi, vai tā, kā sanāk?
Svētdienas bez pankūkām nav svētdienas turklāt jebkurā gadalaikā, arī vasarā. Tam piekrīt Pipars, kurš dalās ar pankūku recepti, kas būs ne tikai garšīga, bet arī veselīga.
Kas ir poutine? Vienkārši sakot, poutine ir ēdiens ar frī kartupeļiem, siera biezpienu un brūno mērci. Tas ir tradicionāls Kanādas ēdiens, kas radās 1950. gadu beigās Kvebekas centra reģionā.
“Apzināta ēšana var būt noderīgs līdzeklis, kas palīdz koncentrēties uz pašreizējām domām un jūtām ēšanas laikā. Izmantojot pārdomātas ēšanas metodes, jums ir iespēja mainīt savus pašreizējos ēšanas paradumus, kļūstot apzinīgākam, kā arī pielāgojoties sava ķermeņa izsalkuma un sāta pazīmēm,” raksta extension.usu.edu.
Agri vai vēlu, neatkarīgi no tā, cik prasmīgi un ambiciozi darbojaties virtuvē, kādreiz pietrūks laika vai naudas un galu galā pagatavosiet vakariņas no konserviem kā vienīgo resursu. Un tad patiešām var pateikt, kurš ir profesionālis un kurš nav, raksta professionalsecrets.com.
Apvienotās Karalistes ārsts Karans Rajans savā TikTok lapā dalījās ar vienkāršu triku, kas lielveikalu baltmaizi var pārvērst par barojošāku un veselīgāku alternatīvu, ziņo Tengri Life.
Arī pēc svētkiem pastāv iespējas, ka paliek pāri ēdiens, viens no tiem ir Jāņu siers. Virtuves huligāns Pipars secina, ja pēc svētkiem palicis pāri Jāņu siers, no tā var droši taisīt salātus, jo būšot garšīgi arī pēc tam.
Veselas zivis ir ekonomiski izdevīgākas nekā to porcijās sadalītās zivis un, ja tās atstāj neskartas, tās gatavošanas laikā saglabā vairāk mitruma un garšas. Veselas zivs pagatavošana neaizņem vairāk laika nekā filejas vai steiku pagatavošana, un tā var iegūt ievērojami vairāk gaļas.
Šajā atsvaidzinošajā sorbetā apvienojas skābie rabarberi, saldās meža zemenes un stiprais ingvers. Tas iegūst gludu konsistenci no nedaudz prosecco. Kā atsvaidzinošs deserts šis ir garšīgs un atspirdzinošs vasaras gardums, īpaši Līgo vakaram.
Remdēt un veldzēt slāpes ir svarīgi, īpaši dienu pēc kārtīgas līgošanas. Tam piekrīt arī virtuves huligāns Pipars, kurš ir pārliecināts, ka piparmētru limonāde būs tieši laikā.
Viens no veidiem, kā pagatavot, aromatizēt un arī palielināt olu glabāšanas laiku, ir to marinēšana. Marinētām olām ir aizraujoša garša — atkarībā no garšvielām — un tās var glabāties līdz 10 mēnešiem.