Gardēžiem

3.aug 2015
Lai gan vasarā biežāk esam raduši pagatavot auksto biešu zupu, tomēr šoreiz piedāvājam recepti īpaši gardai un viegli pagatavojamai saldajai vasaras zupai.
2.aug 2015
Ja aklajā degustācijā vajadzētu garšot un pateikt, kas uz karotītes, diez vai kāds atzītu, ka tās ir ērkšķogas.
1.aug 2015
Marinētas zaļās ērkšķogas droši var saukt par Latvijas olīvām – kopā ar sieriem vai visu veidu gaļu tās garšo dievīgi!
31.jūl 2015
Mazliet eksotisks, patīkamu garšu un smaržu – gluži kā radīts brokastu sviestmaizei – ievārījums, kas burciņā ilgi neturas..
30.jūl 2015
Čatnijs no ērkšķogām sanāk gana pikants, to var izmantot pie visiem gaļas ēdieniem, pie mīkstajiem sieriem ar balto vai zilo pelējumu, siera kūkām vai uz svaigas maizes.
30.jūl 2015
«Kad pavāra lietu uztvēru tikai kā izdauzītu karbonāti, vienā brīdī man apnika un gribēju pārtraukt darboties, jo šķita, ka tā ir laika zaudēšana. Bet, kad manās rokās nonāca Pohļobkina sarakstītās grāmatas par ēdiena izcelsmi, tas pavēra citu skatījumu,» saka 3 pavāru restorāna šefpavārs Ēriks Dreibants, viņš arī autors un līdzīpašnieks zīmolam 3PRIR – restorānam, kurā ēdieni gatavoti no Latvijas mežos lasītām veltēm un jūrā ķertām zivīm.
29.jūl 2015
Neierastāks baudījums.
29.jūl 2015
Šis deserts ir ļoti gards un viegls, turklāt to ir iespējams pagatavot tikai no trīs sastāvdaļām.
27.jūl 2015
Dīvaini, bet fakts – laucinieki jāņogas par vērā ņemamām ogām nemaz neuzskata un ik gadu ražas pārbagātos krūmus parasti nolasa pašus pēdējos, kārtības labad, tā teikt. Daudziem šīs ogas šķiet apnikušas un garlaicīgas, taču, ja uz vispārzināmo paraugās no cita skatupunkta, izdodas atklāt jaunas un ļoti interesantas garšas nianses.
26.jūl 2015
Vasaras vidus valdzinājums – gailenes
25.jūl 2015
Labu apetīti!
24.jūl 2015
Svaigs gaiss, malkas šķilu sprakšķēšana ugunskurā un dūmu smarža, labs garastāvoklis, brīnišķīga kompānija un apetīti rosinošs virums katra bļodiņā, kas jau piepildīta un galdā celta, – vai var būt vēl vienojošāks noslēgums vienai draugu kopā sanākšanas reizei? Netraucē ne asais vējš, ne lietus, kas lien aiz apkakles un mēģina saldēt – uz ugunskura lielajā katlā vārītā baraviku zupa stāv pāri visam.
24.jūl 2015
Lai izdevusies maltīte!
23.jūl 2015
Ideja neierastākai zupai.
19.jūl 2015
Labu apetīti!
18.jūl 2015
Ideja neierastākam dzērienam.
17.jūl 2015
Lai labi garšo!
17.jūl 2015
Ātri un viegli pagatavojama siļķe sausā marinādē
16.jūl 2015
Lai patīkama mielošanās
16.jūl 2015
Kursas putni – tāds liepājniecisks nosaukums dots pavisam jaunai kafejnīcai Liepājas vēsturiskajā centrā. Te valda brīva gaisotne – vieni nāk veidot biznesa plānus, žurnālisti izvēlas vietu intervijām, citi vienkārši pasēž un runājas. Māja viesojās Kursas putnos, aprunājās ar bārmeni Artūru Butānu un saņēma dažas gardas kafejnīcas receptes.