Virtuvē

Vakar, 20:00
Ieprieciniet sevi un savu mīļos ar gardām brīvdienu brokastīm - saldajām spinātu pankūkām!
18.sep
Palutiniet sevi un savus mīļotos ar gardu bumbieru pīrāgu!
13.sep
Ja arī jums vairs nav kur likt kabačus, visas iecerētās receptes ir izmēģinātas, radi un draugi apdāvināti un nevēlaties tos mest tāpat vien laukā, pagatavojiet gardumus ziemai. Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti, kā pagatavot kabačus ziemai, lai tie pēc garšas atgādinātu ananasus!
12.sep
Vai zinājāt, ka no ābolu miziņām varat pagatavot gardu tēju? Nākamreiz ēdot ābolus, nemetiet laukā miziņas, bet izmantojiet tās gardas tējas pagatavošanā!
11.sep
Sāc savu rītu ar barojošu auzu pārslu putru! Ar jogurta, banānu, medus, melleņu, grauzdētu lazdu riekstu un kanēļa piedevām tā būs garda maltīte.
10.sep
Garšīgs, dekadentisks deserts. Parfē ir vienkārši pagatavot, un tas ir vismaz tikpat garšīgs kā saldējums! Šis brūkleņu parfē pagatavots no putukrējuma, olām, brūkleņu ievārījuma un brīnišķīgām kanēļa un krustnagliņu garšvielām.
9.sep
Mazās, elegantās cepumu un ābolu kūciņas ir lielisks veids, kā padarīt ikdienu īpašu un iepriecināt ģimeni svētku dienā. Marcipāns un āboli veido izcilas garšas kombināciju, radot izsmalcinātu desertu, kas izpelnīsies uzmanību gan uz svētku galda, gan pusdienās ar tuvajiem.
6.sep
Siltā, kraukšķīgā drumstalmaize ar sulīgiem āboliem un mandelēm ir izcils komforta ēdiens. Deserts ir sātīgs un gards!
2.sep
Gardo tarti var aprakstīt kā harmonisku garšu kombināciju, kas iepriecinās ikkatru.  Biezpiens padara saldo ēdienu viegli krēmīgu, savukārt āboli tarti padara nedaudz skābenu, radot nevainojamu garšu buķetes līdzsvaru. Šī tarte ir ideāla izvēle gan svētdienas rīta brokastīm, gan īpašiem svētku mirkļiem.
31.aug
Ābolu etiķi plaši izmanto kulinārijā dažādu gardu ēdienu gatavošanā. Laikā, kad plaši pieejami dārza āboli, varam šo etiķi pagatavot arī paši.
30.aug
Vai jums dārzā ir daudz ābolu un kazeņu? Tad iesakām jums pagatavot šo gardo ievārījumu! Baudiet to ar pankūkām, izmantojiet kūku pagatavošanā vai pievienojiet klāt rīta putrām!
29.aug
Vai zinājāt, ka ir atsevišķi ziedi, kuri aug dārzā, lai priecētu mūsu acis, ir arī ēdami? Ēdamos ziedus var izmantot gan dažādu saldo ēdienu, gan dzērienu dekorēšanā un garšas uzlabošanā. Izlasiet un uzziniet, kuri dārza ziedi ir ēdami!
28.aug
Laikā, kad dārza tomāti ir viegli un plaši pieejami, ir īstais brīdis izmēģināt dažādas jaunas receptes. Šoreiz iesakām pagatavot grieķu tomātu pankūkas!
28.aug
Tomātu ražas pilnbriedā nākas būt radošiem, gatavojot dažādas maltītes un ziemas krājumus, lai zudībā neietu izaudzētais. Lai tomāti tik ātri nesabojātos, bet ilgāk saglabātos svaigi un garšīgi, iesakām šos četrus padomus!
27.aug
Šos marinētos tomātus varēsiet izmantot dažādu gardu ēdienu pagatavošanā, tostarp gatavojot pastu, sendvičus, salātus u.c.
26.aug
Šobrīd, kad pilnā pilnbriedā ievācam dažādus dārza labumus, to apjoms var būt tik liels, ka nespējam tos laicīgi notiesāt vai pagatavot ziemai. Ja jūsu ledusskapī ir "aizķērušies" gurķi, kuru izskats un tekstūra ir mainījusies, bet viss vēl nav tik slikti, lai tos mestu laukā, mums ir ideja, kā tos atkal padarīt kraukšķīgus un gardus!
25.aug
Iepriecini bērnus, pagatavojot gardu šokolādes dzērienu! Šis dzēriens sevī slēps pārsteigumu, kas patiks gan lieliem, gan maziem!
23.aug
Lai mājās pagatavotu pats savu pastu, izrādās nav nepieciešamas daudzas sastāvdaļas, vismaz ne šajā receptē! Ja vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu, tad pagatavojiet siera pastu!
23.aug
Garšos pat tiem, kam negaršo baklažāni. Šis ir veids, kā tos pagatavot maigus un garšas bagātus.
22.aug
Vai zinājāt, ka sēnes nav iespējams pārgatavot? Izrādās, ka tā ir! Sēnes ir viens no retajiem produktiem, kuru nav iespējams pārcept jeb vienalga, cik ilgi gatavosiet tās, tās vienmēr būs labas, ar nosacījumu, ja tās nepiededzināsiet!
20.aug
Veikalos pieejami dažādi buljona kubiciņi un tos visus vieno viena lieta - tie nav veselīgi. Šādi buljona kubiciņi bieži vien satur lielu sāls daudzumu. Lai steidzīgos brīžos nevajadzētu izmantot veikalā nopērkamos buljona kubiciņus, tos varam pagatavot paši!
18.aug
Brīdī, kad kārojas kaut kas salds un gards, bet negribas ilgi stāvēt pie plīts, iesakām pagatavot virtuli, kas būs gatavs nieka 90 sekundēs!