Diētisks ēdiens tiem, kas ievēro diētu un sargā figūru. Cepta liellopa gaļa ir ideāla izvēle tiem, kam rūp sava veselība. Šis ēdiens ir bagāts ar B vitamīniem, minerālvielām un aminoskābēm, padarot to par veselīgu uztura papildinājumu.
Daudzas mājsaimnieces meklē receptes vienkāršam un garšīgam ēdienam, ko pagatavot vakariņām visai ģimenei. Viegli salāti ar krabju nūjiņām būs īsts hīts uz galda. Ja gribas ko pavisam jaunu, tad krabju nūjiņas ar zirņiem var pagatavot gandrīz katru dienu. Tas ir lēti un ļoti ātri.
Ieprieciniet savus mīļos ar šo ēdienu un esiet gatavi tam, ka jums prasīs papildporciju. Omlete ar sieru un zaļumiem ir vienkāršs un ļoti garšīgs ēdiens, kas lieliski piemērots sātīgām brokastīm. Tas ir ātri un vienkārši pagatavojams, un rezultāts vienmēr iepriecinās.
Plūmju ievārījums izceļas ar spilgto garšu un aromātu. Plūmju ievārījums ir lieliska piedeva pankūkām un grauzdiņiem. Dārzeņus, augļus un ogas vislabāk ēst to nogatavošanās sezonā.
Ja šovasar vēl neesat pagatavojis šo maigo un gardo ēdienu, tad pasteidzieties! Daži jaunie dārzeņi jau iet mazumā. Šim ēdienam labi der vistas fileja. Sautējuma recepte ir populāra dažādās valstīs. Un šī popularitāte ir pelnīta, jo ēdiens ir garšīgs, maigs un neprasa īpašas kulinārijas prasmes.
Pipars stāsta, ka šī šķietami tradicionālā pasta ar nosacīti Boloņas mērces pieskaņu viegli pārtop par kaut ko mazliet interesantāku. Atliek tikai pievienot sieru un bietes.
Ātri, garšīgi un ar minimālām sastāvdaļām. Pasta ar kotletēm tomātu mērcē ir vienkāršs un garšīgs ēdiens, kas lieliski piemērots gan ģimenes pusdienām, gan vakariņām draugu lokā. Tajā apvienoti gardi gaļas gabaliņi un smalka tomātu mērce, kas ēdienam piešķirs īpašu garšu.
Pārtikas un ēdiena gatavošanas pasaulē olas pieder pie savas kategorijas. Profesionālajā virtuvē olām ir tūkstoš lietojumu. Neviens nevēlas vecas olas, taču virtuvē ir gadījumi, kad olām, kam ir vismaz nedēļa, var būt labākas īpašības un tās var būt labāka izvēle nekā svaigākas alternatīvas.
Tiem, kam labāk patīk izmantot eļļu, nevis sviestu, sviesta vietā izmantojiet 1 glāzi augu eļļas, bet sviesta versija garšo labāk. Atkarībā no tā, vai pievienojat gan valriekstus, gan žāvētus augļus un atkarībā no cepešpannas, no mīklas sanāks vairāk nekā 12 kēksiņi.
Ēdiens, kas noteikti nesabojās figūru. Salāti ir lielisks risinājums vieglām un garšīgām pusdienām vai vakariņām. Un, ja esi vegāna uztura piekritējs, tad dārzeņu salāti tev būs īsts atklājums. Viens no šādiem salātiem ir vegānu salāti, kas gatavoti no dārzeņiem, brokoļiem, sēnēm, spinātiem un kvinoju.
Ātri un vienkārši pagatavojams ēdiens – tikai 5 sastāvdaļas, kas katram ir ledusskapī. Biezpiena maizi var lietot diētas laikā, tā satur mazāk kaloriju nekā parasta maize.
Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.
Jūsu mīļie būs sajūsmā - pārliecinies pats. Vai vēlaties pārsteigt savu ģimeni ar gardu ēdienu? Tad pagatavojiet vistu medus-sinepju marinādē ar apelsīniem. Šajā ēdienā ir apvienots vistas maigums, medus saldums, sinepju pikantums un apelsīnu svaigums.
Jūs noteikti iepriekš neesat mēģinājis šāda veida cukīni - pildīts cukīni ar vistu, tomātiem, sīpoliem un siera garoziņu ir brīnišķīgs ēdiens, kas lieliski piemērots gan ģimenes pusdienām, gan vakariņām draugu lokā. Šajā receptē ir apvienoti maigi cukīni, sulīga vistas gaļa, smaržīgi tomāti un siera garoza, kas ēdienam piešķir īpašu šarmu.
Jūras kāposti ir vitamīnu un minerālvielu krātuve. Tie ir bagāti ar jodu, kas ir tik nepieciešams mūsu ķermenim. Bet nedomājiet, ka tas ir tikai veselīgi, tas ir arī neticami garšīgi.
Ne visi zina, ka ziedus var ēst. Kuri augi ir tieši piemēroti šim nolūkam, kādas ir vienkāršas receptes no šiem ziediem. Esam pieraduši audzēt gurķus, tomātus, kāpostus un sīpolus, lai vēlāk varētu novākt ražu un baudīt augļus. Daudzi cilvēki audzē ziedus tikai skaistuma dēļ, viņi saka, ka tie priecē acis, un tās var dāvināt.
Nav iemesla atteikties no gaļas grilēšanas, pat ja ievērojat veselīgu dzīvesveidu. Galvenais ir nepārspīlēt un zināt, kā pareizi pagatavot un ēst šos ēdienus.